Οι παροχές Μέσης Τάσης απευθύνονται σε μεγάλες εγκαταστάσεις με ισχύ άνω των 250 KVa. Οι υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματικών παροχών που είναι συνδεδεμένες στη Μέση Τάση, επιβάλλουν ειδική τεχνική ανάλυση λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και το προφίλ της κατανάλωσης. Η Volton προσφέρει παραμετροποιημένες προσφορές βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Τηλεφωνήστε στο 11300 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να συζητηθούν οι ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να: 

– Να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

– Να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την Αίτηση Προσφοράς Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να συζητηθούν οι ανάγκες σας.

Θέλω να έρθω στην Volton

Μειώστε την χρέωση στο ρεύμα σας έως και 45%!

Tώρα η εξυπηρέτηση γίνεται ακόμη πιο άμεση.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

na-erthw

Τι θα χρειαστείς;

  • Συμπληρωμένη Αίτηση Σύναψης Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. 
  • Φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.
  • Ο πιο πρόσφατος εκκαθαριστικός λογαριασμός που έχετε λάβει, ο οποιος δεν θα πρέπει να εμφανίζει ανεξόφλητο υπόλοιπο. Σε περίπτωση που υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο, αλλά έχει διακανονιστεί, τότε η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί.

Έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκπροσώπησης της παροχής σας από εμάς, δεν υπάρχει κανένας φόβος για διακοπή της ηλεκτροδότησής σας. Η αλλαγή είναι καθαρά λογιστική. Τόσο η ποιότητα και τάση του ρεύματος παραμένει η ίδια.


Η αλλαγή παρόχου γίνεται χωρίς επιβάρυνση και δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού σας. Χωρίς καμία διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης, χωρίς κόστος ή έξοδα εγγραφής, η Volton αναλαμβάνει τη διαδικασία αλλαγής παροχής ρεύματος στο σπίτι σας.


Δείτε εδώ περισσότερα για τους Ευάλωτους Πελάτες και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 11300 για να βρούμε τη βέλτιστη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.